Solenergi2017-10-20T15:54:21+00:00

Producera din egen energi!

Helhetstänk.

Att investera i solceller sänker inte bara ens egna kostnader, man bidrar även till en mer hållbar värld genom att producera energi från solen. Tekniken för solceller har snabbt gått framåt de senaste åren vilket gjort att det i dagsläget i många fall är lönsamt att köpa solceller till sin egen fastighet. 

För många kan det kännas som ett stort steg att investera i solceller. Det finns många parametrar att ta hänsyn till och för att installationen ska bli riktigt bra gäller det att förstå förutsättningarna för fastigheten och vilka behov som finns. Värmepumpsservice hjälper er hela vägen från idé till färdigt installation.

Grunden i en solcellsanläggning är att välja en högkvalitativ solcellspanel. Vi arbetar med de ledande märkena och erbjuder alltid generösa garantier både med avseende på funktion och effekt. Tillsammans med dig som kund kan vi identifiera det bästa läget på er fastigheten med avseende på läge, skuggning under dagen och yta.Vi installerar, kopplar inte till nätet och hjälper er i kontakt med ert energibolag om ni vill sälja vidare er överskottsenergi.