Värmepumpsservice på studiebesök hos Thermia/Danfoss

Värmepumpsservice har varit på studiebesök hos Thermia och Danfoss. Värmepumpstekniken förfinas och förbättras hela tiden – nu snabbare än någonsin och maskiner som är 15 år gamla skiljer sig rejält från dagens toppmoderna.

– Det krävs att man kontinuerligt utbildar sig i den senaste tekniken för att maskinerna ska gå optimalt, säger Patrik Levin från Värmepumpsservice. Kunderna efterfrågar idag mycket mer än att det ska fungera; det ska vara störst besparing.

Dagens besök handlade inte bara om hur dagens teknik fungerar, utan även morgondagens. Danfoss ligger i den absoluta framkanten när det kommer till besparing och tillförlitlighet.

– Det är kul att vara här och se vilka maskiner som kommer om några år. Framtiden är ljus för värmepumpstekniken, avslutar Patrik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *